Casa Sonrisa is een echt authentiek Spaans huisje, midden in 'n dorp waar je na tig jaar waarschijnlijk nog steeds de weg niet kent, omdat het van die heerlijke kronkelsteegjes bergop- en afwaarts zijn. Het huisje is van alle gemakken voorzien en de wasmachine was wel écht superfijn om te kunnen gebruiken.

We zaten er rond Kerst 2019. Buiten was het vaak warmer dan binnen, omdat de vloer letterlijk steenkoud was en het huisje wat vochtig. Ik denk dat dit in de zomer juist een pré is, als het snikheet is in Andalusië. En ook als het huisje vlak voor je huurperiode gebruikt is, is het natuurlijk al wat warmer.

Maar dit alles mocht de pret niet drukken, want de omgeving is geweldig. Je kunt heerlijk wandelen in de omgeving (check de vele kaarten en infomappen op de bovenverdieping!), waarna je op de heerlijke bedden weer goed uitrust voor de volgende dag. In de keuken is alles aanwezig wat je wenst. Heel anders dan in de gemiddelde vakantiehuisjes, die altijd heel summier zijn uitgerust. Je merkt echt dat dit huis wordt gebruikt door de eigenaren met hun kinderen.

Die eigenaren zijn trouwens superaardig en -hulpvaardig.

De prijs-kwaliteitverhouding is uitmuntend.

Wij hebben al plannen voor een volgend bezoek aan dit huisje! Want er is nog zo veel moois te bewonderen, waar we in de 2 weken vakantie nog niet aan toegekomen zijn. Dan gaan we het voorjaar proberen, want de vele amandelbomen staan dan mooi in bloei. Ook prachtig om te zien.

Kay, Zip, Hieke, gereisd in december 2019, via Tripadvisor