De volgende berichten van onze gasten vonden wij op Airbnb.nlZoover.com, Micazu.nl en Tripadvisor.nl

Casa Sonrisa is een echt authentiek Spaans huisje, midden in 'n dorp waar je na tig jaar waarschijnlijk nog steeds de weg niet kent, omdat het van die heerlijke kronkelsteegjes bergop- en afwaarts zijn. Het huisje is van alle gemakken voorzien en de wasmachine was wel écht superfijn om te kunnen gebruiken.

We zaten er rond Kerst 2019. Buiten was het vaak warmer dan binnen, omdat de vloer letterlijk steenkoud was en het huisje wat vochtig. Ik denk dat dit in de zomer juist een pré is, als het snikheet is in Andalusië. En ook als het huisje vlak voor je huurperiode gebruikt is, is het natuurlijk al wat warmer.

Maar dit alles mocht de pret niet drukken, want de omgeving is geweldig. Je kunt heerlijk wandelen in de omgeving (check de vele kaarten en infomappen op de bovenverdieping!), waarna je op de heerlijke bedden weer goed uitrust voor de volgende dag. In de keuken is alles aanwezig wat je wenst. Heel anders dan in de gemiddelde vakantiehuisjes, die altijd heel summier zijn uitgerust. Je merkt echt dat dit huis wordt gebruikt door de eigenaren met hun kinderen.

Die eigenaren zijn trouwens superaardig en -hulpvaardig.

De prijs-kwaliteitverhouding is uitmuntend.

Wij hebben al plannen voor een volgend bezoek aan dit huisje! Want er is nog zo veel moois te bewonderen, waar we in de 2 weken vakantie nog niet aan toegekomen zijn. Dan gaan we het voorjaar proberen, want de vele amandelbomen staan dan mooi in bloei. Ook prachtig om te zien.

Kay, Zip, Hieke, gereisd in december 2019, via Tripadvisor

Wij hebben een weekje doorgebracht in Casa Sonrisa. Het huis is van alle gemakken voorzien. Met name op het dakterras is het heerlijk vertoeven. Wel moet je er wat trappen voor oplopen en goed bukken.
In Guaro is in september Luna Mora en dit is één groot feest .
Het dorp is echter wel hermetisch afgesloten dus hou daar rekening mee.
Guaro is een mooie uitvalsbasis voor Malaga, Marbella en Ronda.
Ook kan je in de omgeving (pittige) wandelingen doen.

Kitty, gereisd in september 2019, via Tripadvisor

Een ideale plek voor rustzoekers die houden van authenticiteit. Casa Sonrisa is uitermate goed gelegen voor het verkennen van het adembenemend mooi Andalusië. De woning is eenvoudig maar alles is er aanwezig. Zeker het dakterras vanwaar je eindeloos ver over de olijfgaarden kunt kijken is een troef. Cafétjes en eethuizen zijn er in de directe omgeving. Ook de warme bakker en de kruidenier vind je binnen een afstand van 150m. Zeker voor herhaling vatbaar.

Eric M, gereisd in mei 2019, via TripAdvisor

Fijn compleet huis. Goed bed, ruime badkamer en een heerlijke bank! Mooi uitzicht op het terras. Helaas niet veel van kunnen genieten vanwege de frisse wind in maart. Het dorp is gezellig met vriendelijke mensen. En de omgeving is prachtig met voldoende mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

Gemiddeld 9,1
 
Algemene indruk 9
Ligging 7
Faciliteiten 9
Inrichting en staat accommodatie 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid en service eigenaar 10
Prijs/Kwaliteit 9

Esther, gereisd met partner in maart 2019, via Micazu.nl

In t stadje gelegen dorpshuisje. Donker van binnen en met de wc boven. Het dakterras is fijn, er zijn steile trappen ernaar toe. Qua inrichting is het compleet. Door airco ook warm te krijgen in februari. Ik zou volgende keer een huisje buitenaf met uitzicht kiezen, maar dat is een kwestie van smaak.

Onze reactie: Bedankt voor jullie verblijf en het delen van jullie ervaringen! Ter aanvulling: vanaf het dakterras heeft het huis juist een heel ruim uitzicht over de prachtige omgeving. Van binnenuit zie je gewoon de straat en de huizen aan de overkant. Dat is inderdaad een kwestie van smaak.

Gemiddeld: 7,4

Algemene indruk  6
Ligging  6
Faciliteiten accommodatie 8
Inrichting en staat vakantiehuis  8
Hygiëne  8
Vriendelijkheid en service verhuurder  8
Prijs/Kwaliteit  8

Anneke, gereisd met partner in februari/maart 2019, via Micazu.nl