De volgende berichten van onze gasten vonden wij op Airbnb.nlZoover.com, Micazu.nl en Tripadvisor.nl

***** Een ideale plek voor rustzoekers die houden van authenticiteit. Casa Sonrisa is uitermate goed gelegen voor het verkennen van het adembenemend mooi Andalusië. De woning is eenvoudig maar alles is er aanwezig. Zeker het dakterras vanwaar je eindeloos ver over de olijfgaarden kunt kijken is een troef. Cafétjes en eethuizen zijn er in de directe omgeving. Ook de warme bakker en de kruidenier vind je binnen een afstand van 150m. Zeker voor herhaling vatbaar.

Eric M, gereisd in mei 2019, via TripAdvisor

Fijn compleet huis. Goed bed, ruime badkamer en een heerlijke bank! Mooi uitzicht op het terras. Helaas niet veel van kunnen genieten vanwege de frisse wind in maart. Het dorp is gezellig met vriendelijke mensen. En de omgeving is prachtig met voldoende mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

Gemiddeld 9,1
 
Algemene indruk 9
Ligging 7
Faciliteiten 9
Inrichting en staat accommodatie 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid en service eigenaar 10
Prijs/Kwaliteit 9

Esther, gereisd met partner in maart 2019, via Micazu.nl

In t stadje gelegen dorpshuisje. Donker van binnen en met de wc boven. Het dakterras is fijn, er zijn steile trappen ernaar toe. Qua inrichting is het compleet. Door airco ook warm te krijgen in februari. Ik zou volgende keer een huisje buitenaf met uitzicht kiezen, maar dat is een kwestie van smaak.

Onze reactie: Bedankt voor jullie verblijf en het delen van jullie ervaringen! Ter aanvulling: vanaf het dakterras heeft het huis juist een heel ruim uitzicht over de prachtige omgeving. Van binnenuit zie je gewoon de straat en de huizen aan de overkant. Dat is inderdaad een kwestie van smaak.

Gemiddeld: 7,4

Algemene indruk  6
Ligging  6
Faciliteiten accommodatie 8
Inrichting en staat vakantiehuis  8
Hygiëne  8
Vriendelijkheid en service verhuurder  8
Prijs/Kwaliteit  8

Anneke, gereisd met partner in februari/maart 2019, via Micazu.nl

***** Lovely house! Very clean and had everything we needed for a comfortable stay! Would certainly stay again.

Kate, gereisd in februari 2019, via Airbnb

*** Guaro is a good place for the nature and seeing in Andalusien. The house is no good in wintertime. The terrace is fantastic view.

Hanna, gereisd eind oktober/begin november 2018, via Airbnb