Guaro is vanaf het vliegveld per openbaar vervoer redelijk goed bereikbaar. Enkele van onze gasten hebben ervaring. De route verloopt als volgt:

Vanaf vliegveld Málaga neemt u de trein of bus naar de stad. Het snelst reist u per Cercanías-trein naar station Málaga Maria Zambrano, elk half uur in 13 minuten. Vanaf station Málaga Maria Zambrano loopt u naar het naastgelegen busstation Málaga. [N.B. Er gaat vanaf het vliegveld ook elk half uur een bus naar busstation Málaga (lijn 19; ritduur 20 min.)].

Vanaf het busstation van Málaga vertrekt dagelijks een klein aantal bussen met Guaro als eindbestemming. Daarnaast zijn er echter bussen van Málaga naar Tolox en Marbella die onderweg stoppen in Guaro. De bushaltes in Guaro bevinden zich in de Avenida de Andalucía en nabij het Auditorio. De loopafstand naar Casa Sonrisa is ongeveer even ver, maar de halte bij het Auditorio ligt veel hoger.

De bus van Guaro naar Málaga
Naast deze rechtstreekse bussen, kunt u ook gebruik maken van verbindingen vanuit Málaga met een overstap in Coín. (ritduur 1 uur 15 minuten en daarna een bus van Coín naar Guaro v.v. (ritduur 20 minuten)). Op zaterdag verschuiven sommige vertrektijden. Laat u hierover goed informeren op het busstation in Málaga.

Het busstation van Guaro bevindt zich aan het begin van Avenida de Andalucía; volg deze straat richting het centrum om Casa Sonrisa te bereiken.
De bussen richting Guaro zijn vaak voorzien van een Sierra de las Nieves-beschildering.

Alle haltes en vertrektijden van de buslijnen via Guaro vindt u op de volgende webpagina's. Klik op de halte Avenida Guaro om de vertrektijden te zien:

Lijn M-336 Guaro - Málaga (via Alhaurin el Grande en Cártama)

Lijn M-344 Málaga - Tolox via Guaro

Lijn L-80 Marbella - Ojén - Monda - Guaro - Coín