Guaro is vanaf het vliegveld per openbaar vervoer redelijk goed bereikbaar. Enkele van onze gasten hebben ervaring. De route verloopt als volgt:

Vanaf vliegveld Málaga neemt u de trein of bus naar de stad. Het snelst reist u per Cercanías-trein naar station Málaga Maria Zambrano, elk half uur in 13 minuten. Vanaf station Málaga Maria Zambrano loopt u naar het naastgelegen busstation Málaga. [N.B. Er gaat vanaf het vliegveld ook elk half uur een bus naar busstation Málaga (lijn 19; ritduur 20 min.)].

Vanaf het busstation van Málaga vertrekken met busmaatschappij Portillo op maandag t/m zaterdag vier rechtstreekse bussen naar en via Guaro en op zondag eenmaal (dit is lijn M-344 van Málaga naar Tolox). De rit duurt 1 uur en 50 minuten.

De bus van Guaro naar Málaga
Naast deze rechtstreekse bussen, kunt u ook gebruik maken van verbindingen vanuit Málaga met een overstap in Coín. (ritduur 1 uur 15 minuten en daarna een bus van Coín naar Guaro v.v. (ritduur 20 minuten)). Op zaterdag verschuiven sommige vertrektijden. De wachttijd op de aansluitende bus in Coín is ca. 1 uur.

Het busstation van Guaro bevindt zich aan het begin van Avenida de Andalucía; volg deze straat richting het centrum om Casa Sonrisa te bereiken.
De bussen richting Guaro zijn vaak voorzien van een Sierra de las Nieves-beschildering.

Alle haltes en vertrektijden van de buslijnen via Guaro vindt u op de volgende webpagina's. Klik op de halte Avenida Guaro om de vertrektijden te zien:

Lijn M-334 Málaga - Guaro (via Alhaurin el Torre en Alhaurin el Grande) (een keer per dag, niet op zondag)

Lijn M-336 Guaro - Málaga (via Alhaurin el Grande en Cártama) (twee keer per dag, niet op zondag)

Lijn M-344 Málaga - Tolox via Guaro (een keer per dag, ook op zondag)

Lijn L-80 Marbella - Ojén - Monda - Guaro - Coín (zes keer per dag, vier keer op zondag)