Toon Guaro op de kaart

Samenvatting

Volg de borden richting Málaga
MA-20 naar Sevilla/Granada
Bij afslag 7 naar A357 richting Cártama/Parque Tecnológico/Ciudad de la Justicia
Bij afrit 48 richting Coín en Marbella (A355)
Volg de A355 richting Marbella
Zijweg naar Guaro en Monda bij A7100/7101
In Guaro bij rotonde rechtsaf Avenida de Andalucía
Casa Sonrisa ligt midden in het centrum!

(nog korter samengevat: volg de borden richting Málaga en dan Sevilla / Granada tot Cártama op de borden komt, dan Cártama volgen tot Coín op de borden komt, afrit 48 naar Coín/Marbella en vervolgens de borden volgen naar Marbella, tot Guaro op het bord staat).

De rit duurt ongeveer drie kwartier.

Gedetailleerde routebeschrijving.

1. Het vertrekpunt is afhankelijk van waar u een auto heeft gehuurd. Bent u in uw auto gestapt vanuit de parkeergarage in het terminalgebouw, dan begint u op de MA-23. Heeft u een auto buiten het luchthavengebouw gehuurd, dan begint u waarschijnlijk op de N348 en rijdt u daarna via de MA-21 (Avenida Velázquez). Het verschil is niet zo groot, hoewel de MA-23 iets overzichtelijker is. Volg zowel op de N348, MA-21 als MA-23 de borden Málaga
2. Ga de snelweg MA-20 op richting Sevilla / Granada (dit is in noordelijke richting)
3. Let op bij afrit 7, neem deze afrit richting centro urbano / A-357 Cártama / Parque Tecnológico / Ciudad de la Justicia / Universidad.
4. Houd LINKS AAN om op de oprit te komen naar A-357 Cártama / Parque Tecnológico / Ciudad de la Justicia / Universidad / Hospital Clínico
5. Volg de A-357 gedurende 31 kilometer
6. Neem afslag 48 - Coín /Marbella Let op: gebruik niet de eerdere afslag richting Coín/Cártama
7. Ga de rotonde driekwart rond (linksaf) richting Coín (A355)
8. U komt opnieuw bij een rotonde. Ga rechtdoor richting Coín en Marbella (A355)
9. Neem na 16,5 km de afrit Monda / Guaro (A7100/7101)
10. Rijd door Monda richting Guaro, de weg gaat over in de A7100.
11. Rijd in de bebouwde kom van Guaro door tot de rotonde beneden aan het dorp en ga hier rechtsaf naar de Avenida de Andalucía. U kunt in deze prachtige, van palmbomen voorziene straat parkeren. Waar de palmbomen ophouden is tegengesteld eenrichtingsverkeer (behalve voor bewoners).
12. U bereikt te voet na enige minuten de Plaza de la Constitución (het dorpsplein met gemeentehuis) Klik hier voor een foto. Casa Sonrisa ligt hier dichtbij.

NB op donderdag is er markt en is de Avenida de Andalucía grotendeels afgesloten. U dient dan iets eerder te parkeren (of de avond tevoren in het centrum)

Zoals bij stap 11 is aangegeven, is het officieel alleen nog voor bewoners toegestaan om vanuit de Avenida de Andalucía door te rijden naar de omgeving van Casa Sonrisa. Het risico op tegenliggers is gelukkig niet enorm en er is hier en daar ruimte om de auto even opzij te zetten. Toch vraagt dit stuk enige ervaring in het rijden in Spaanse dorpjes. Omdat er maar weinig parkeerruimte is in de directe omgeving van Casa Sonrisa, kunt u beter uw auto achterlaten in de Avenida de Andalucía.