Toon Guaro op de kaart

Samenvatting

Volg de borden richting Málaga
MA-20 naar Sevilla/Granada
Bij afslag 7 naar A357 richting Cártama/Parque Tecnológico/Ciudad de la Justicia
Bij afrit 48 richting Coín en Marbella (A355)
Volg de A355 richting Marbella
Zijweg naar Guaro en Monda bij A7100/7101
In Guaro bij rotonde rechtsaf Avenida de Andalucía
Casa Sonrisa ligt midden in het centrum!

(nog korter samengevat: volg de borden richting Málaga en dan Sevilla / Granada tot Cártama op de borden komt, dan Cártama volgen tot Coín op de borden komt, afrit 48 naar Coín/Marbella en vervolgens de borden volgen naar Marbella, tot Guaro op het bord staat).

De rit duurt ongeveer drie kwartier.

Guaro is vanaf het vliegveld per openbaar vervoer redelijk goed bereikbaar. Enkele van onze gasten hebben ervaring. De route verloopt als volgt:

Vanaf vliegveld Málaga neemt u de trein of bus naar de stad. Het snelst reist u per Cercanías-trein naar station Málaga Maria Zambrano, elk half uur in 13 minuten. Vanaf station Málaga Maria Zambrano loopt u naar het naastgelegen busstation Málaga. [N.B. Er gaat vanaf het vliegveld ook elk half uur een bus naar busstation Málaga (lijn 19; ritduur 20 min.)].

Vanaf het busstation van Málaga vertrekt dagelijks een klein aantal bussen met Guaro als eindbestemming. Daarnaast zijn er echter bussen van Málaga naar Tolox en Marbella die onderweg stoppen in Guaro. De bushaltes in Guaro bevinden zich in de Avenida de Andalucía en nabij het Auditorio. De loopafstand naar Casa Sonrisa is ongeveer even ver, maar de halte bij het Auditorio ligt veel hoger.