Huurvoorwaarden verblijf Casa Sonrisa

Betaling

Voor de reservering van Casa Sonrisa vragen wij een aanbetaling. Graag ontvangen wij deze betaling binnen 30 dagen na bevestiging van de reservering maar uiterlijk zes weken voor aanvang van de huurperiode. U dient het restbedrag uiterlijk zes weken voor aanvang van de huurperiode te betalen.

Bij reservering minder dan zes weken vóór de eerste verblijfsdag dient het gehele factuurbedrag direct te worden voldaan. Bij niet tijdige betaling vervalt uw boeking.

Na ontvangst van betalingen ontvangt u een bevestiging.

Annulering

Wij adviseren u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Omdat het voor ons lastig is om kort van tevoren andere huurders te vinden, is annulering via ons alleen mogelijk tot uiterlijk een maand voor de eerste verblijfsdag. Bij tijdige annulering ontvangt u het volledige huurbedrag terug (mits betaald). Annuleringen dienen schriftelijk of per e-mail aan ons doorgegeven te worden. U ontvangt hiervan een bevestiging.

Borg

Wij vragen een borg van € 50,00. Indien u Casa Sonrisa netjes achterlaat ontvangt u dit bedrag na uw verblijf binnen twee weken op uw bankrekening teruggestort. Indien u op de eerste dag na 23.00 uur in Guaro verschijnt voor ontvangst van de sleutel, wordt een bedrag van € 10,00 op de borg ingehouden en ontvangt u dus maximaal een bedrag van € 40,00 terug.

Aansprakelijkheid

Gedurende het verblijf bent u aansprakelijk voor de inboedel van Casa Sonrisa. Bij schade verzoeken wij u om dit direct aan ons te melden.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor:
- Gevolgen van ongevallen van de huurder in of nabij Casa Sonrisa;
- Diefstal, verlies of schade van eigendommen van de huurder, tijdens of ten gevolge van een verblijf in Casa Sonrisa;
- Overlast als gevolg van het plaatselijke dorpsleven buiten Casa Sonrisa, zoals verkeersgeluiden, feesten en concerten, werkzaamheden, etc.

Beperkingen

Huisdieren zijn niet toegestaan. Wij verzoeken u binnen niet te roken.

Benodigde gegevens

Wij verzoeken u om ruim voor uw vertrek naar Spanje, maar uiterlijk een dag voor aankomst, de volgende gegevens aan ons door te geven, zodat wij de beheerders juist kunnen informeren:

  • Uw naam, adres, postcode en woonplaats in Nederland;
  • Een mobiel telefoonnummer waarop u bereikbaar bent in Spanje;
  • Indien van toepassing, het vluchtnummer en de verwachte aankomsttijd van uw vliegtuig en het vliegveld waar u aankomt in Spanje;
  • Verwachte aankomsttijd in Guaro.

Schoonmaak

Na uw verblijf volgt een eindschoonmaak. Wij verwachten wel dat u Casa Sonrisa opgeruimd achterlaat, de afwas doet en afval weggooit. Afval die buiten wordt geplaatst (liefst aan smeedijzerwerk aan de voordeur gebonden) wordt vrijwel elke dag ’s ochtends voor 10.30 huis aan huis opgehaald, maar u kunt het afval ook gescheiden weggooien in de containers langs de Carretera de Marbella.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst is Casa Sonrisa voor u beschikbaar vanaf 15.00 uur.

Op de dag van vertrek dient u Casa Sonrisa om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Als u wilt afwijken van deze tijden, informeert u dan bij ons of dat mogelijk is.

Incidenten

Wij doen er alles aan om uw verblijf in Casa Sonrisa zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht er onverhoopt toch iets zijn waar u niet tevreden over bent dan horen wij dit graag zo snel mogelijk. Als bijvoorbeeld apparatuur defect raakt of als er een (tijdelijke) uitval of een storing plaatsvindt, verzoeken wij u om direct contact met ons op te nemen. Samen met de beheerder ter plaatse, zullen wij uw melding zo snel mogelijk proberen te verhelpen.