De volgende berichten van onze gasten vonden wij op Airbnb.nlZoover.com, Micazu.nl en Tripadvisor.nl

Fijn compleet huis. Goed bed, ruime badkamer en een heerlijke bank! Mooi uitzicht op het terras. Helaas niet veel van kunnen genieten vanwege de frisse wind in maart. Het dorp is gezellig met vriendelijke mensen. En de omgeving is prachtig met voldoende mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

Gemiddeld 9,1
 
Algemene indruk 9
Ligging 7
Faciliteiten 9
Inrichting en staat accommodatie 10
Hygiëne 10
Vriendelijkheid en service eigenaar 10
Prijs/Kwaliteit 9

Esther, gereisd met partner in maart 2019, via Micazu.nl

In t stadje gelegen dorpshuisje. Donker van binnen en met de wc boven. Het dakterras is fijn, er zijn steile trappen ernaar toe. Qua inrichting is het compleet. Door airco ook warm te krijgen in februari. Ik zou volgende keer een huisje buitenaf met uitzicht kiezen, maar dat is een kwestie van smaak.

Onze reactie: Bedankt voor jullie verblijf en het delen van jullie ervaringen! Ter aanvulling: vanaf het dakterras heeft het huis juist een heel ruim uitzicht over de prachtige omgeving. Van binnenuit zie je gewoon de straat en de huizen aan de overkant. Dat is inderdaad een kwestie van smaak.

Gemiddeld: 7,4

Algemene indruk  6
Ligging  6
Faciliteiten accommodatie 8
Inrichting en staat vakantiehuis  8
Hygiëne  8
Vriendelijkheid en service verhuurder  8
Prijs/Kwaliteit  8

Anneke, gereisd met partner in februari/maart 2019, via Micazu.nl

***** Lovely house! Very clean and had everything we needed for a comfortable stay! Would certainly stay again.

Kate, gereisd in februari 2019, via Airbnb

*** Guaro is a good place for the nature and seeing in Andalusien. The house is no good in wintertime. The terrace is fantastic view.

Hanna, gereisd eind oktober/begin november 2018, via Airbnb

***** Loved Guaro - not touristy but the people were lovely and welcoming - very accepting of our small knowledge of Spanish (we had just started learning) and everyone wantedto chat. You got to know all the characters too. The house was in the middle of the village - walking dostance to the small bars / tavernas - Lord Carne did lovely home made food. Beautiful views from the roof terrace - took a few photos from there especially early morning (mists) and late evening.Recommended

Helen McGowen, gereisd in mei 2018, via TripAdvisor